Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

Дата: 05.09.2022 17:17
Кількість переглядів: 178

  Сьогодні, у Соснівській селищній раді  відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, яке відкрив та провів Соснівський селищний голова  Микола КОТ.

  Перед початком засідання члени виконавчого комітету та запрошені хвилиною мовчання вшанували пам’ять  захисників та захисниць України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

  На засідання запрошені керівники закладів освіти, які розташовані на підвідомчій території громади,   оскільки  два питання порядку денного стосувалися роботи закладів освіти Соснівської селищної ради в 2022-2023 навчальному році в умовах воєнного стану.

  За результатами обговорення, виконавчий комітет Соснівської селищної ради вирішив:

1. Організувати освітній процес у закладах загальної середньої, позашкільної освіти Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області наступним чином:

1) опорний заклад Соснівський ліцей – за змішаною формою навчання;

2Губківська філія опорного закладу Соснівський ліцей – за дистанційною формою навчання. У разі готовності найпростішого укриття Губківської філії опорного закладу Соснівський ліцей розглянути можливість навчання за змішаною формою;

3) Совпівська філія опорного закладу Соснівський ліцей – за змішаною формою навчання на базі опорного закладу Соснівський ліцей;

4) Марининський ліцей – за дистанційною формою навчання. У разі готовності протирадіаційного укриття закладу дошкільної освіти «Мар'яночка» села Маринин, розглянути можливість навчання за змішаною формою;

5) Більчаківська філія Марининського ліцею – за дистанційною формою навчання;

6) комунальний заклад «Центр дитячої та юнацької творчості» - за змішаною формою навчання. 

  Встановити закладам дошкільної освіти Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області, які забезпечені об'єктами укриття, що використовуються у разі військової небезпеки чи надзвичайної ситуації, з дотриманням правил безпеки в умовах воєнного стану для дітей та персоналу, з 01 вересня 2022 року і до припинення чи скасування воєнного стану на території Рівненської області в установленому чинним законодавством України порядку:

1.1. П'ятиденний робочий тиждень – з понеділка по п'ятницю.

1.2. Час перебування вихованців у закладі – з 8год. 00хв. до 14год. 00хв.

1.3. Дворазовий режим харчування.

1.4. Установити, що денний сон для вихованців відсутній.

  Прийняті рішення  та протокол засідання  будуть оприлюднені  для ознайомлення   на офіційному вебсайті Соснівської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь