Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

В опорному закладі Соснівський ліцей відбувся спортивний захід під назвою "Сімейні перегони"

Дата: 05.04.2023 15:35
Кількість переглядів: 75

У неділю, 02 квітня 2023 року, в опорному закладі Соснівський ліцей відбувся  спортивний захід під назвою "Сімейні перегони", присвячений всесвітньому Дню здоров'я, який об'єднав учасників та вболівальників з різних населених пунктів Соснівської громади.

Участь у змаганнях брали чотири родини з Соснового, Маринина та Губкова. Перед початком гри присутні виконали Гімн та вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих. Вчителі фізичної культури Соснівського ліцею та Губківської філії Нагірна І.В., Попович М.В., Ковальчук В.В., Дячук І.Р., Лисанець В.І.підготували надзвичайно цікаві естафети та інтелектуальні конкурси для батьків та дітей. Команди під назвами "Фантастична четвірка", Хоробре серце", "Котики" та Щасливчики" попарно і почергово проходили випробування. Журі у складі начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Соснівської селищної ради Шекель Л.В., заступника селищного голови Стерлюса П.О., директора КЗ "Центр культури, дозвілля та туризму" Бурячок Т.О. уважно стежили за ходом змагань та підраховували бали. Також для усіх учасників та вболівальників була проведена весела руханка. За підсумками конкурсу, перемогу здобули усі команди, адже відрив у балах у них був мінімальним. Кожна сім'я отримала грамоти, символічні медалі та пам'ятні подарунки. А ще усі ми отримали купу позитивних емоцій і неабиякий заряд енергії.

"Висловлюємо подяку за сприяння у проведенні заходу селищному голові Миколі Коту та начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмилі Шекель. Та найбільшу подяку адресуємо сім'ям Юрчиків, Котів, Миронців та Никитюків. Ви неймовірні! У ваших дітей по-особливому сьогодні світилися очі! Адже їх мами і тата так гарно і змістовно провели з ними час і вкотре довели, що бути здоровими - це круто!"- повідомляє Людмила Веремчук.

За матеріалами Опорного закладу Соснівський ліцей

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь