Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Податківці Рівненщини надають платникам податків практичну допомогу у реєстрації РРО/ПРРО

Дата: 25.01.2022 08:58
Кількість переглядів: 103

Платники податків Рівненщини отримують від фахівців ГУ ДПС в області роз’яснення та практичну допомогу щодо реєстрації класичних реєстраторів розрахункових операцій та програмних РРО. Така допомога надається як в приміщенні Головного управління, так і Центрів обслуговування платників області.

Також, суб’єкти господарювання можуть отримати інформацію та практичну допомогу щодо впровадження РРО/ПРРО, роз’яснення податкового законодавства в ході семінарів (тренінгів, вебінарів), анонси проведення яких розміщуються на субсайті ГУ ДПС у Рівненській області (https://rv.tax.gov.ua/) та сторінці у соцмережі Фейсбук (https://www.facebook.com/tax.rivne).

Нагадаємо, що з початку року ФОП – платники єдиного податку 2, 3 та 4 груп, незалежно від виду діяльності та обсягу доходу, зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО при здійсненні розрахункових операцій. Крім того, ФОП – платники єдиного податку, що здійснюють продаж технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, а також лікарських засобів та виробів медичного призначення, ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, а також платники єдиного податку, які зареєстровані платниками ПДВ, зобов’язані вести облік товарних запасів.

На  офіційному вебпорталі ДПС України функціонує банер «Програмні РРО» (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/), у якому можна ознайомитися із нормативно-правовими актами, презентаційними матеріалами, відеоуроками та завантажити безкоштовне програмне забезпечення для ПРРО.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь