Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Дата: від до Скинути

Сторінка на стадії наповнення.

26 Квітня, 2024 р., 08:43
Сьогодні 38 роковина   трагічного моменту, коли 26 квітня 1986 року сталась техногенна, гуманітарно-екологічна катастрофа світового масштабу - аварія на Чорнобильській атомній електростанції.      Україна та Європа досі долають наслідки цієї катастрофи, які були б ще більшими і страшнішими, якби не людський подвиг та відвага, які є неоціненними.
23 Квітня, 2024 р., 16:56
Сьогодні, 23 квітня 2024 року, в Губківській філії опорного закладу Соснівський ліцей відбулося відкриття меморіальної дошки пам’яті  загиблому Захиснику України - Радчуку Євгену  Степановичу.
23 Квітня, 2024 р., 09:14
3 березня Верховною Радою України прийнятий і 15 березня 2022 р. набув чинності Закон № 2108-ІХ1, яким включено до Кримінального кодексу України нову статтю 111-1 “Колабораційна діяльність”, що охопила значну кількість складів кримінальних правопорушень щодо співпраці з державою агресором. По суті це різні склади кримінальних правопорушень, хоча деякі з них, конкурують між собою та з існуючими раніше складами.
22 Квітня, 2024 р., 15:05
На Рівненщині працюють понад 45 тисяч підприємців-фізичних осіб
22 Квітня, 2024 р., 12:25
Сьогодні відбулося чергове засідання  виконавчого комітету, яке провів  селищний голова Микола КОТ. Під час засідання присутні розглянули 17 проєктів рішень, що охоплювали різні сфери життєдіяльності громади,  та з якими можна ознайомитися за посиланням:  https://sosnivska-gromada.gov.ua/news/1712576382/
21 Квітня, 2024 р., 15:59
У Соснівській громаді відбулось відкриття меморіальних дощок пам'яті загиблим Захисникам із Соснівщини, які героїчно загинули виконуючи військовий обов’язок, захищаючи суверенітет, територіальну цілісність і недоторканність України - Вовчку Анатолію Івановичу, Ілюкову Івану Володимировичу, Бойчуку Андрію Вікторовичу та Гайдуку Дмитру Вікторовичу. Пам’ятні знаки встановлено на фасаді будівлі опорного закладу Соснівський ліцей, де навчалися Захисники. Отож, меморіальні дошки пам’яті урочисто відкрито :
19 Квітня, 2024 р., 14:14
Сьогодні, 19.04.2024,  Соснівський селищний голова Микола Кот взяв участь в стратегічній сесії на тему «Стратегічні пріоритети розвитку Рівненщини: роль і місце територіальних громад», яку організовував Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» спільно з Рівненською обласною військовою адміністрацією. Основна мета заходу - залучити посадових осіб  громад Рівненської області до процесу актуалізації Стратегії регіонального розвитку Рівненської області на період до 2027 року, узгодження комплексного  просторового планування та стратегічного планування з інструментами  просторового аналізу.
19 Квітня, 2024 р., 13:15
Умови, механізм виплати роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, а також її строки та розмір, визначено Порядком надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року № 893 (далі – Порядок № 893).
19 Квітня, 2024 р., 13:08
На передодні Дня довкілля працівники Соснівської селищної ради та її структурних підрозділів, старостинських округів, комунальних закладів громади, бібліотек та Соснівської АЗПСМ долучилися до щорічної Всеукраїнської акції “За чисте довкілля”, провівши День благоустрою територій населених пунктів селищної ради. Протягом декількох годин прибирали прилеглі до закладів території, упорядковували на кладовищі місця поховання загиблих Захисників у Другій світовій війні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь