Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Покладання квітів з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Дата: 18.02.2022 11:38
Кількість переглядів: 199

З нагоди Дня Героїв Небесної Сотні, 18 лютого відбулося покладання квітів  до пам'ятного знаку «Воїнам, що віддали свої життя за Україну» та вшанування світлої пам’яті Героїв Небесної Сотні, загиблих воїнів АТО хвилиною мовчання. Участь у заході взяли  Cоснівський селищний голова  Микола КОТ, заступник Соснівського селищного голови Павло СТЕРЛЮС, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Світлана СЕМЕНЧУК та  працівники структурних підрозділів селищної ради.

Проведення тематичних уроків, покладання квітів до меморіальних дощок загиблим учасникам воєнних дій, також відбулося у навчальних закладах громади.  Учні та вчителі опорного  закладу Соснівський ліцей вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальних дощок Миколи Саюка та  Івана Мельника.

— Ми пережили дійсно знакові події для нас, для України. Вони вже вписані золотими літерами в історію, коли Герої віддали свої життя за перспективу європейського майбутнього для нашої держави. Це важливо пам’ятати й вшановувати їх, і не один раз на рік. У цих людей залишилися сім’ї, діти. Ми повинні приділяти їм увагу щодня, бо шанс на майбутнє отримали завдяки патріотизму й самопожертві Героїв, — зазначив Микола КОТ.

Слава Україні!

Слава Героям!

Слава Небесній Сотні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь