Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

Дата: 19.02.2022 20:47
Кількість переглядів: 144

  Щорічно 20 лютого українці відзначають День Героїв Небесної Сотні. Цей День відзначається згідно з Указом Президента  від 11 лютого 2015 року  «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні». Документом встановлено 20 лютого  щорічне відзначення Дня Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

         Ми живемо в час Героїв, і ці Герої знаходяться серед нас. Вони захищають ідеали незалежності на сході, вони організовують допомогу нашим воякам, своєю щоденною клопіткою працею вони допомагають країні розвиватися. Саме ці люди сьогодні творять історію Української держави.

        Перед світлою пам’яттю предків – незламних борців за вільну і соборну Україну - саме наше покоління має зберегти державу, за яку проливали кров Герої Небесної Сотні та Герої, що загинули в зоні АТО.

Ми маємо вірити у наших вояків, ми маємо довіряти один одному і спільно будувати Україну - нову Україну. Ми повинні пам’ятати, що наша сила - у вірі і єдності!. Кожен з нас має змінитися: змінюючи себе, ми змінюємо Україну.

         Безсмертні душі вбитих і закатованих відійшли у небеса, але вони вічно житимуть в народній пам’яті, бо Герої не вмирають! 

         Вшануймо пам’ять тих Героїв, які віддали своє життя за перемогу добра над злом, правди над несправедливістю, за людську гідність і щасливе майбутнє свого народу. І нехай у всіх добрих справах допоможе нам Бог.

 

Слава Україні!

Слава Героям!

Слава Небесній Сотні! 

  Соснівський селищний голова                                                Микола КОТФото без опису

      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь