Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Відбулося засідання постійної комісії

Дата: 21.02.2022 16:46
Кількість переглядів: 135

21 лютого 2022 року у Соснівській селищній раді відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного   середовища та благоустрою. 

 

Участь у роботі засідання взяли: Соснівський селищний голова, секретар селищної ради, старости старостинських округів  та депутати Соснівської селищної ради.

Під час засідання постійної  комісії відбувалось  обговорення  наступних питань:

1.  Про скасування рішення сесії.

2.  Про передачу земельних ділянок у власність громадянам на території Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області (згідно з додатком).

3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за рахунок земельних часток (паїв) та передачу їх у власність громадянці на території Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області (згідно з додатком).

4. Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам на території Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області (згідно з додатком).

5. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за рахунок земельних часток (паїв) на території Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області (згідно з додатком).

6.  Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок  комунальної власності.

7.    Про  надання в оренду нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок (земельних  часток (паїв))  (КАСЯНЧУКУ Василю).

8.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх в оренду ТОВ «ЗАХІД АГРОПРОМ» на території  Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області.

9.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх в оренду ТОВ «РУСТ-ОЙЛ» на території  Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області.

10.  Про  надання в оренду нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок (земельних  часток (паїв)) ТОВ «АГРО - УСТЯ» Старостинський округ № 1)

11.   Про  надання в оренду нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок (земельних  часток ( паїв)) (ТОВ «АГРО -УСТЯ» Старостинський округ2)

12.   Про  надання в оренду нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок (земельних  часток ( паїв)) ( ТОВ «РУСТ-ОЙЛ» Старостинський округ № 1)

13.   Про надання  дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду АТ «РІВНЕГАЗ» на території Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області.

14. Про включення земельної ділянки несільськогосподарського призначення в перелік земель, що підлягають продажу.

15.   Про припинення права постійного користування земельною ділянкою.

16.   Про припинення права користування земельною ділянкою.

17.   Про внесення змін в рішення (старостинський округ № 1).

18.  Про внесення змін в рішення (старостинський округ № 2).

19.  Про надання дозволу на розроблення детального плану території.

20. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування державному підприємству «Соснівське лісове господарства» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг за межами населених пунктів на території  Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області.

21. Про утворення комунального сільськогосподарського підприємства «ПЕРЛИНА» Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області.

22. Різне.

 

Протокол засідання постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного   середовища та благоустрою, буде оприлюднено на офіційному вебсайті Соснівської селищної ради для ознайомлення у терміни,  визначені чинним законодавством України.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь