Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

У Соснівській селищній раді відбулося засідання постійної комісії

Дата: 23.02.2022 17:21
Кількість переглядів: 165

22 лютого 2022 року у Соснівській селищній раді відбулося засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту. 

 

Участь у роботі засідання взяли: Соснівський селищний голова, секретар селищної ради, керівники структурних підрозділів селищної ради, в.о. директора комунального підприємства «Соснівське» та депутати Соснівської селищної ради.

Під час засідання постійної  комісії відбувалось  обговорення  наступних питань:

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Соснівської селищної територіальної громади за 2021 рік.
  2.  Про внесення змін до бюджету Соснівської селищної територіальної громади на 2022 рік.
  3. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Соснівської селищної територіальної громади на 2022 рік.
  4. Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей, які проживають на території Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області.
  5. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства “Соснівське”  Соснівської селищної ради на  2022 рік. 
  6. Про затвердження фінансового плану роботи комунального підприємства “Соснівське”  Соснівської селищної ради на  2022 рік.
  7. Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на 2022-2023 роки
  8. Про затвердження акту приймання -передачі активів та зобов’язань, що приймаються у комунальну власність Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області фельдшерсько-акушерських пунктів комунального некомерційного підприємства «Березнівський центр первинної медичної допомоги» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області із комунальної власності Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.
  9. Про передачу комунального майна в оперативне управління.
  10. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад (Березне).
  11. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад (Корець).
  12. Про граничні суми витрат на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів, придбання і утримання мобільних телефонів органами місцевого самоврядування, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок бюджету Соснівської селищної територіальної громади.
  13. Про затвердження Цільової соціальної програми забезпечення цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки Соснівської селищної ради на 2022-2025 роки    

               14. Про утворення комунального сільськогосподарського підприємства                    «ПЕРЛИНА» Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської                   області.

               15. Різне

Протокол засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, буде оприлюднено на офіційному вебсайті Соснівської селищної ради для ознайомлення у терміни,  визначені чинним законодавством України.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь