Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Разом- ми сила! Перемога буде за нами! Слава Україні!!!

Дата: 04.04.2022 15:19
Кількість переглядів: 206

Євген Клопотенко  

Коли журналісти просять мене розповісти щось про Україну, яка вона зараз, то я кажу, що у нас найбільша армія у світі. Нас мільйони. Кожен, хто допомагає, є частиною величезного організму, що зараз бореться за захист своєї землі. От вам мізерний приклад на основі двох моїх закладів. Один у Києві, інший - у Львові. Фокус нашого існування зараз: підтримка їжею армії та людей, що вимушено стали переселенцями. І це було б неможливим, якби не потужна допомога волонтерів. Просто вдумайтеся. Є Гнучіх Олексій, він хєрачіт як монстр, знаходить продукти, привозить та координує потім доставку готової їжі. Є Anna Oblomei, вона координує роботу київських закладів та знає хто що і для кого готує. Є люди, які роблять їжу на допомогу реальністю, бо готують та організовують потрібні процеси: София Андрейченко, Bandaletova Yuliia, Oleksandr Dekhtiar, Olga Korysheva, Kateryna Yarosh, Olha Chasovska, Olena Yarosh, Zhanna Tsvir, Аня Швидка.

Є бренди, великі українські, які постійно постачають нам продукти і роблять це безкоштовно: Наша Ряба, Три Ведмеді. Це лише те, що стосується Києва і 100 років тому вперед. Там ми забезпечуємо їжею армію. And special thanks for support to World Central Kitchen.

Тепер переміщуємося до Львова та Інші Бістро, де допомагаємо тим українцям, що покинули свої домівки через війну. Там Соснівська ТГ Соснівська селищна рада Рівненського району Рівненської області дала нам неможливо велику кількість картоплі. Oleg Buriachok це організував, Ivan Kapeliushnyk познайомив. Державне агентство меліорації та рибного господарства України та Артем Ріпенко забезпечили нас запасами риби. Дівчинка Даша просто взяла і привезла продукти. І це я ще не згадав усіх-усіх, бо фізично не можу зібрати всі контакти докупи. Тому буду дуже радий, коли напишете мені "Жень, ми там капусту тобі привозили, от наша сторінка". Відчуваю дуже багато любові та вдячності. Люди, коли тримаються разом, стають великою силою.

Волонтери зараз роблять неможливе. Кожний. Без них Україна сьогодні не була б такою потужною. Цьом.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь