Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

До уваги власників пасік!

Дата: 18.05.2022 12:42
Кількість переглядів: 93

У зв’язку з проведенням польових робіт адміністрація ТОВ «ЗАХІД АГРОПРОМ» повідомляє власників пасік, які знаходяться на території Соснівської громади про дати хімічних обробок орендованих земель із застосовуванням отрутохімікату.

Запланована дата проведення хімічної обробки посівів з 19.05.2022р. по 20.05.2022р. (На масивах ріллі № 2004, 2010, 2006) – препаратами «Дербі», «Рекс Плюс».

Також доводимо до Вашого відома, що підприємством використовуються в польових роботах 2022 року пестициди та агрохімікати захисту рослин, які зареєстровані в Державному реєстрі пестицидів і агрохімікатів, дозволених до використання в Україні (доповнення з 01.01.2017 згідно з вимогами постанови Кабінету Міністрів України від 21.11.2007 № 1328), відповідають державним стандартам, санітарним нормам та іншим нормативним документам згідно сертифікатів якості.

Згідно ст.12 Закону України «Про пестициди і агрохімікати» при застосуванні пестицидів і агрохімікатів підприємством здійснюється комплекс заходів відповідно до регламентів, встановлених для певної ґрунтово-кліматичної зони, з урахуванням попереднього агрохімічного обстеження грунтів, даних агрохімічного паспорта земельної ділянки (поля) і стану посівів, діагностики мінерального живлення рослин, прогнозу розвитку шкідників і хвороб.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь