Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю інформує

Дата: 18.05.2022 14:40
Кількість переглядів: 128

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю відповідно до доручення по збору потреби щодо надання адресної гуманітарної допомоги особам з інвалідністю, регіональним переселенцям та біженцям – особам з інвалідністю, які тимчасово переселилися у Рівненську область, повідомляє про створення платформи єДопомога Міністерством соціальної політики України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Швеції з метою забезпечення нагальних проблем громадян, які постраждали від російської агресії.

На вказаній платформі можна залишити заявку на отримання гуманітарної допомоги: продукти харчування, засоби гігієни, ліки, побутові речі, одяг та скористатися різними видами соціальних послуг.

Зареєструватися на платформі єДопомога https://edopomoga.gov.ua можна за посиланням https://social.edopomoga.gov.ua/#about, в рубриці «Отримати допомогу», особа з інвалідністю заповнює заявку на отримання допомоги та обирає необхідні види допомоги у сформованому кабінеті. Після сформованої та відправленої заявки очікує гуманітарну допомогу від обраного особою з інвалідністю благодійника.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь