Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Відбулося засідання постійних комісій

Дата: 24.06.2022 15:59
Кількість переглядів: 210

Сьогодні, 24 червня 2022 року в Соснівській селищній раді відбулося засідання постійних комісій :

-з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту, гуманітарних питань;

- з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток , історичного середовища та благоустрою;

- з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.

Під час засідань члени комісії розглянули такі проекти рішень:

1. Про затвердження акту приймання-передачі активів та зобов’язань, що приймаються у комунальну власність Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області фельдшерсько-акушерських пунктів комунального некомерційного підприємства «Березнівський центр первинної медичної допомоги» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області із комунальної власності Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

2. Про затвердження Положення про порядок передачі та закріплення майна комунальної власності Соснівської селищної ради за підприємствами, установами, організаціями на правах господарського відання або оперативного управління.

3. Про передачу майна комунальної власності Соснівської селищної ради в оперативне управління комунальному закладу «Центр культури, дозвілля та туризму» Соснівської селищної ради.

4. Про визначення комунального підприємства «Соснівське» Соснівської селищної ради одержувачем бюджетних коштів.

5. Про передачу майна комунальної власності Соснівської селищної ради на праві господарського відання комунальному підприємству «Соснівське» Соснівської селищної ради.

6. Про безоплатну передачу майна з балансу Соснівської селищної ради на баланс комунального підприємства «Соснівське» Соснівської селищної ради.

7. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Соснівської селищної територіальної громади.

8. Про ліквідацію Совпівської філії опорного закладу Соснівський ліцей Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області.

9. Про затвердження Стратегії розвитку опорного закладу Соснівський ліцей Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області на 2022-2026 роки.

10. Про затвердження звіту про виконання бюджету Соснівської селищної територіальної громади за І квартал 2022 року.

Протоколи засідань постійних комісій буде оприлюднено на офіційному вебсайті Соснівської селищної ради для ознайомлення у терміни, визначені чинним законодавством України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь