Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

З Днем Української Державності!

Дата: 28.07.2022 07:19
Кількість переглядів: 96

Шановні жителі Соснівської громади!

28 липня 2022 року вперше відзначається День Української Державності.

Українська державнiсть означає тисячолітню історію багатомільйонного народу, десятків поколінь зі своєю рідною мовою, звичаями, традиціями, культурою, церквою, своїм вiйськом і зі своїми героями.

Давня Русь, Галицько-Волинське князівство, Українська козацька держава, Украïнська Народна Республіка, Західноукраїнська Народна Республіка, Українська Держава гетьмана Павла Скоропадського, Карпатська Україна, сучасна незалежна Украïна... Усе це наша державотворча традиція. Великі Київські князі, славетні гетьмани... Усе це наша державність. І жалюгідними є будь-які спроби москви вкрасти у нас якийсь історичний перiод чи історичну постать.

Саме на вшанування видатного державотворця Київського князя Володимира Великого в День Хрещення Київської Русі-України – 28 липня встановлено День Української Державності. Зауважимо, князь Володимир Великий був передусім князем Київським, який розглядав деякі свої північно-східні володіння, сучасну московію як вiдсталi напiвдикі провінції, які треба охрестити і в міру сил цивілізувати.

Ми були, є i будемо, попри будь-які намагання ворога привласнити нашу історію, окупувати наші землі, поневолити наш народ.

У світі не залишилося жодноï людини, яка б не чула про мужність, стійкість і незламність України та підступність, звірство, агресивність й тероризм росії. Дві протилежності добра і зла на планеті Земля.

Об'єднані як ніколи у захисті рідної землі та своєї державності, ми обов'язково переможемо путінську навалу та побудуємо сучасну величну європейську країну. Це наш цивiлiзацiйний вибір, і ми відстоїмо його у збройній боротьбі проти московської агресії.

А термін «рашизм» увійде в історію та буде вживатися виключно так, як нині вживаються у світі терміни «нацизм» та «фашизм». І це насправді вибір самого путіна і його васалів.

Слава Україні!

Слава Збройним Силам України!

З повагою Соснівський селищний голова Микола КОТ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь