Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

"Разом - до Перемоги!" - під таким девізом відбулася дружня зустріч педагогічних працівників опорного закладу Соснівський ліцей та Губківської філії

Дата: 14.10.2022 15:17
Кількість переглядів: 85

Після проведених онлайн-уроків вчителі взяли участь у спортивних змаганнях до Дня захисників і захисниць України та благодійній акції по збору коштів на потреби ЗСУ. Захід розпочався із виконання Гімну України та хвилини мовчання в пам'ять про усіх полеглих воїнів у боротьбі за незалежність нашої держави. Далі вчителі фізичної культури Попович М.В., Ковальчук В.В., Лисанець В.І., Нагірна І.В., Дячук І.Р. поділили учасників на чотири команди (вони самі обрали собі назви: "Патріоти", "Бандерівці", "Оптимісти", "Соколи") та запропонували по черзі брати участь у цікавих спортивних естафетах.

З неабияким азартом команди виконували вправи з бігу, стрибання, гнучкості, спритності, навіть малювання українських козаків! Суддівська колегія у складі вчителів Вознюк М.І., Ворожбита О.Ю., Якимової Н.В. уважно фіксувала усі результати у протоколі змагань. Перед підведенням підсумків увесь колектив ( і учасники, і вболівальники) долучилися до веселої руханки. Перемогла, звичайно, дружба! Адже важко було визначити кращих! Капітани отримали командні грамоти, та ще більшою нагородою для учасників було море позитивних емоцій і вражень!

По завершенню заходу була озвучена зібрана сума благодійних коштів - 15 тисяч 550 гривень, які будуть відправлені найближчим часом для придбання найнеобхіднішого для ЗСУ.

"Тримайтеся, наші воїни, наші дорогі захисники! Щодня ви наближайте Перемогу!А ми, вчителі, будемо докладати усіх зусиль, щоб гідно тримати освітянський фронт! Тільки разом - до Перемоги!",-зазначили педагоги.

За матеріалами опорного закладу Соснівський ліцей

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь