Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Відбулося засідання постійної комісії

Дата: 28.11.2022 11:18
Кількість переглядів: 56

25 листопада відбулося засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту Соснівської селищної ради. Присутні розглянули 14 питань порядку денного та внесли відповідні рекомендації.

Перелік питань:

1. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

2. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) комунального закладу «Березнівська музична школа» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

3. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) комунальної установи Центру професійного розвитку педагогічних працівників Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

4. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) комунальної установи «Трудовий архів» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

5. Про затвердження структури та штатного розпису Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області.

6. Про затвердження структури та загальної чисельності апарату та інших виконавчих органів Соснівської селищної ради в новій редакції.

7. Про затвердження вартості гарячого харчування дітей у закладах освіти Соснівської селищної ради.

8. Про погодження штатних розписів закладів освіти Соснівської селищної ради.

9. Про затвердження звіту про виконання бюджету Соснівської селищної територіальної громади за І півріччя 2022 року.

10. Про затвердження звіту про виконання бюджету Соснівської селищної територіальної громади за 9 місяців 2022 року.

11. Про внесення змін до бюджету Соснівської селищної територіальної громади на 2022 рік.

12. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Соснівської селищної територіальної громади на 2022 рік.

13. Про затвердження актів списання літератури з бібліотечних фондів Соснівської публічної бібліотеки КЗ «Центр культури, дозвілля та туризму» Соснівської селищної ради.

14. Про звіт постійної комісії селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту за 2021 рік.

На зображенні може бути: 7 людей та люди сидять

На зображенні може бути: 7 людей, люди сидять та люди стоять

На зображенні може бути: 7 людей, люди сидять та люди стоять


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь