Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

28 листопада, у Соснівській селищній раді відбулися засідання постійних комісій

Дата: 29.11.2022 15:14
Кількість переглядів: 102

28 листопада, о 10.00, у Соснівській селищній раді відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою. На розгляд комісії винесено 13 питань порядку денного, що в основному стосувалися земельних питань, а також проект рішення про звіт вищезгаданої постійної комісії селищної ради за 2021 рік.

Цього ж дня, 0 13.00, також засідала постійна комісія з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту, гуманітарних питань, під час якої депутати та доповідачі розглянули 6 проектів рішень, зокрема, це про погодження структури Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області; про затвердження структури та загальної чисельності апарату та інших виконавчих органів Соснівської селищної ради в новій редакції; про затвердження плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік; про призупинення діяльності Совпівської філії опорного закладу Соснівський ліцей Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області; про погодження штатних розписів закладів освіти Соснівської селищної ради, а також розглянули проєкт рішення про звіт згаданої вище постійної комісії селищної ради за 2021 рік.

Члени комісій розглянули усі питання та внесли відповідні рекомендації у проєкти рішень, які будуть винесені на розгляд чергового засідання сесії селищної ради, яке відбудеться 30 листопада поточного року, о 10.00.

На зображенні може бути: 7 людей, люди сидять та у приміщенні

На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенні

На зображенні може бути: 6 людей, люди сидять та у приміщенні

На зображенні може бути: 6 людей, люди сидять та люди стоять


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь