Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Відбулася робоча зустріч керівництва та фахівців Березнівського управління Рівненської філії Рівненського ОЦЗ з керівництвом Соснівської територіальної громади

Дата: 02.02.2023 10:02
Кількість переглядів: 82

Вчора відбулась виїзна робоча зустріч керівництва та фахівців Березнівського управління Рівненської філії Рівненського ОЦЗ з керівництвом Соснівської територіальної громади.

 Ділова зустріч була присвячена обговоренню активних послуг служби зайнятості з урахуванням змін в чинному законодавстві.

 Фахівці служби зайнятості презентували державну програму «Власна справа» щодо отримання мікрогранту на започаткування чи розвитку бізнесу. Отримати мікрогрант можуть як діючі підприємці, так і люди, що не мають досвіду підприємницької діяльності.

 Акцентували увагу і на тому, що служба зайнятості активно проводить роботу з реалізації Порядку надання роботодавцям компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

Особливу увагу було приділено одному з дієвих напрямків активної політики зайнятості населення, а саме організації громадських та суспільно корисних робіт у період воєнного стану, оскільки вони сприяють пом’якшенню соціальної напруги на ринку праці та забезпечують фінансову підтримку безробітних у період пошуку ними постійної роботи.

 Результатом співпраці є укладений договір на організацію та проведення громадських робіт на території Соснівської громади. Згідно укладеного договору на громадських роботах у першому кваталі 2023 року буде задіяно 12 безробітних осіб.

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітрі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь