Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

До уваги депутатів Соснівської селищної ради!

Дата: 08.02.2023 14:48
Кількість переглядів: 122

Відповідно до розпорядження Соснівського селищного голови від 06 лютого 2023 року  21 «Про скликання позачергової вісімнадцятої  сесії восьмого скликання Соснівської селищної ради Рівненського району  Рівненської    області»  10 лютого 2023  року о 14:00  в адмінприміщенні селищної ради за адресою: смт Соснове, вулиця Шкільна, 46, ІІ поверх, кабінет 5,  відбудеться засідання позачергової вісімнадцятої  сесії  Соснівської селищної ради. 

На засіданні розглядатимуться такі питання:

  1. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Соснівської селищної територіальної громади на 2023 рік.
  2. Про внесення змін до  Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на 2022-2023 роки.
  3. Про внесення змін  до Програми підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Соснівській селищній територіальній громаді на 2022–2024 роки.
  4. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Соснівське» Соснівської селищної ради на 2022-2023 роки.   
  5.  Про  внесення внесення змін до бюджету Соснівської селищної  територіальної громади на 2023 рік.

Разом з тим повідомляємо, що 17 лютого 2023 року о 14:00  за вказаною вище адресою відбудеться  засідання  чергової дев’ятнадцятої сесії восьмого скликання Соснівської селищної ради Рівненського району  Рівненської   області.

На розгляд  виносяться наступні питання:

  1. Про звіт Соснівського селищного голови про діяльність виконавчих органів селищної ради, здійснення державної регуляторної політики за 2022 рік.
  2. Про звіт постійної комісії селищної ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту, гуманітарних питань за 2022 рік.
  3. Про звіт постійної комісії селищної ради з  питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту за 2022 рік.
  4. Про звіт постійної комісії селищної ради з  питань земельних відносин, природокориcтування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам'яток, історичного середовища та благоустрою за 2022 рік.
  5. Про звіт старости Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області старостинського округу № 1 Тетяни ВЛАСЮК про свою роботу за 2022 рік .
  6. Про звіт старости Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області старостинського округу № 2 Олександра СУХОДОЛЬСЬКОГО про свою роботу за 2022 рік .
  7. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Соснівської селищної територіальної громади за 2022 рік.
  8. Про виконання плану роботи Соснівської селищної ради за 2022 рік.

9. Про внесення змін до рішення селищної ради від 30 листопада 2022 року

№ 484 «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату та інших виконавчих органів Соснівської селищної ради в новій редакції».

10. Різне.

 

Розпорядження селищного голови про проведення засідань  сесії та порядок денний  оприлюднено на офіційному вебсайті Соснівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь