Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Березнівське Управління Рівненської Філії Рівненського ОЦЗ інформує

Дата: 09.03.2023 11:55
Кількість переглядів: 93

 Суспільно корисні роботи - це можливість долучитися до перемоги на трудовому фронті.

Мешканки Соснівської територіальної громади ХИМЕНКО Жанна, МАКСИМЧУК Світлана та ДЕДЮХ Оксана, які  перебувають на обліку у службі зайнятості, активно працюють на оплачуваних суспільно корисних роботах в рамках урядового проекту "Армія відновлення".

 Участь у таких роботах з боку безробітних є добровільною і оплачується на рівні не нижче за мінімальну заробітну плату, яка на сьогодні складає 6700 грн.

  Жінки плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки та готують різні смаколики для наших захисників. 

 «У мене син також воює, тому з перших днів війни ми усіма силами допомагаємо військовим, -  розповідає безробітна Жанна ХИМЕНКО. - Намагаємося забезпечити їх всім необхідним. Потрібна не лише зброя, боєприпаси, спорядження. На війні,  також, потрібні маскувальні сітки,  які убезпечують їх перебування на передовій. А окопним свічкам  взагалі немає альтернативи. Вони горять від двох годин до семи, а деякі й більше. За цей час можна багато чого зробити: підсушити одяг, зігріти руки, зробити каву, розігріти банку тушкованки та перекусити. Крім того, окопну свічку бійці використовують замість ліхтарика бо останнього видно здалеку і він демаскує позиції. - продовжувала розповідати пані Жанна. - Саме тому коли на одній із співбесід в службі зайнятості  мені запропонували взяти участь у суспільно корисних роботах, я без вагань погодилась. Адже - це можливість не лише продовжувати допомагати нашим захисникам, а й отримувати за свою роботу гідну заробітну плату».  

Голова Соснівської селищної ради Микола КОТ також відмітив користь і важливість оплачуваних суспільно корисних робіт для мешканців громади та висловив слова вдячності керівництву та  фахівцям служби зайнятості за плідну співпрацю.

 Задоволені і самі безробітні, бо участь у суспільно корисних роботах  – це не лише можливість реалізувати себе, а й стати причетним до нашої майбутньої перемоги й особисто наближати її.

IMG-d1fe26e91220064af7e4933d98872053-V.jpg


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь