Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Допомога для Херсонської області

Дата: 29.03.2023 14:04
Кількість переглядів: 72

Нещодавно уродженцем села Хмелівка Сергієм ХІМІЧЕМ було організовано заготівлю дров, в якій взяли активну участь небайдужі жителі села.

Готові рубані дрова кількості 60 м.куб. були відвезені до Новокаховської міської військової адміністрації Каховського району Херсонської області. Перевезення здійснено через РО ХММ "Добрий самарянин" в особі Ростислава БОРИШКЕВИЧА.

"Висловлюю щиру подяку всім, хто був задіяний у цій благородній справі. А саме: жителям села Хмелівка, які так активно долучилися до проведеної роботи, Сергію ХІМІЧУ за організацію та Ростиславу БОРИШКЕВИЧУ за сприяння у відвезенні дров до місця призначення. Щиро дякую РОО ВГО "Громадська мережа "ОПОРА" за надані медикаменти для військовослужбовців, доставку яких організував Сергій СТЕПАНИШИН. А ще хочу подякувати жителям сіл Губків, Мочулянка, Хмелівка та Совпа за надану гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування для воїнів ЗСУ, збір якої було неодноразово організовано Соснівською селищною радою" - зазначає староста Губківського старстинського округу №1 Тетяна ВЛАСЮК. 

Нехай Господь благословить та захистить наших воїнів і всіх тих, хто допомагає та сприяє у допомозі на благо нашої спільної Перемоги.

Відео можна переглянути тут

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь