Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

З Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2023 09:12
Кількість переглядів: 26

Шановні жителі Cоснівської громади!

Вітаю вас з надзвичайно важливим святом нашої держави – Днем Конституції України!

Від імені Українського народу, виражаючи його суверенну волю, 28 червня 1996 року прийнято Конституцію України – головний нормативно-правовий акт держави, що став ядром консолідації українського суспільства. Конституція –  наше національне надбання, вона відображає нашу багату історію, зокрема глибоке історичне коріння, тяглість і європейську зорієнтованість українського конституціоналізму. Цей документ є основним законом держави і моральним орієнтиром для її громадян, юридично закріплює незмінний упродовж століть цивілізаційний вибір Українського народу.

В умовах повномасштабного вторгнення московських військ і численних злочинів окупантів, цінності, закладені в Основному Законі України, для кожного з нас набувають ще вагомішого і більш глибинного змісту, оскільки ми вкотре змушені відстоювати у збройній боротьбі проти московської агресії своє життя і свій вибір, у той час як московська влада продовжує спроби привласнити українську історію, відібрати наші надбання, наших людей, дітей, майбутнє.

Тож в день національного свята – Дня Конституції України – нехай в кожного з нас  міцніє почуття гордості за свою країну, за її Головний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі,  за наших мужніх, героїчних українців, які боронять суверенітет та територіальну цілісність нашої Батьківщини.

Бажаю всім якнайшвидшої Перемоги,  міцного здоров’я, сил, добра, родинного благополуччя та невичерпної віри у велике майбутнє українського народу! Миру та спокою нашій благословенній Україні.

Слава Україні!

Слава Збройним Силам України!

З повагою Соснівський селищний голова Микола КОТ

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь