Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Оголошується конкурс на визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Соснівської селищної територіальної громади

Дата: 30.06.2023 14:12
Кількість переглядів: 38

Увага! Відповідно до рішення виконавчого комітету від 29 червня 2023 року Соснівська селищна рада  оголошує конкурс на визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Соснівської селищної територіальної громади.

 Організатор конкурсу: Виконавчий комітет Соснівської селищної ради, вул. Шевченка,  5, смт  Соснове, Рівненський р-н, Рівненська обл., 34652

 

Прізвище, посада та номер  телефону особи, уповноваженої здійснювати зв’язок з учасниками конкурсу: Котелюх Леся Віталіївна - секретар конкурсної комісії, головний спеціаліст загального відділу Соснівської селищної ради, тел. 0966305398.

Учасникам для участі в конкурсі необхідно: до   30 липня                               2023 року  включно подати конкурсну пропозицію за адресою: вул. Шкільна, 46, смт Соснове, Рівненський р-н, Рівненська обл., 34652, особисто або надіслати поштою у конверті, на якому зазначається повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг на надання яких подається пропозиція.

Конкурс відбудеться протягом 31.07.2023

Конкурсна документація надається особисто або надсилається поштою протягом трьох робочих днів після надходження від учасника заяви про участь у конкурсі, у якій зазначається спосіб надання конкурсної документації.

Конкурсна пропозиція подається особисто або через уповноважену належним чином особу чи надсилається поштою організатору конкурсу, у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та найменування (прізвище, ім’я, по батькові) учасника конкурсу, дата та час проведення конкурсу, контактні номери телефонів учасника конкурсу.

Конкурсна пропозиція пронумеровується, прошивається, підписується уповноваженою особою учасника конкурсу та скріплюється печаткою (за наявності) із зазначенням кількості сторінок.

Конкурсні пропозиції, отримані після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу, які їх подали.

Для ознайомлення з детальними умовами проведення конкурсу та для отримання конкурсної документації просимо звертатися до виконавчого комітету Соснівської селищної ради, вул. Шкільна, 46, смт  Соснове, Рівненський р-н, Рівненська обл., 34652, тел. 0966305398.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь