Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

З Днем Української Державності!

Дата: 28.07.2023 07:14
Кількість переглядів: 31

Шановні жителі Соснівської громади! Щиро вітаю вас з Днем Української Державності!

Указом Президента України від 24 серпня 2021 року започатковано нове державне свято – День Української Державності, яке цьогоріч відзначається 28 липня. Саме в цей день в Україні відзначають День Хрещення Київської Руси-України і вшановують пам’ять про видатного державотворця, Святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого.

Це свято запроваджено на утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення, що засвідчується першими згадками про заснування міста Києва, про історичні події, пов’язані з діяльністю видатного державотворця князя Київського Володимира.

З початком російської агресії проти України ми усвідомили наскільки цінною для нас є наша Держава, тому День Української Державності нероздільно пов’язаний із нашим військом і людьми, які всі працюють на нашу Перемогу. Захисники нашої державності є нащадками воїнів-русичів, козаків, січових стрільців, воїнів УПА. Сучасні Збройні Сили України, стримуючи агресора – російську федерацію, захищаючи суверенітет і незалежність України, доводять, що українці – народ-військо.

Від усієї душі зичу вам, вашим рідним та близьким міцного здоров’я, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях під мирним українським небом. Ми обов’язково здобудемо перемогу добра над злом, законності над беззаконністю, миру над війною. Запорукою цьому буде наша єдність – єдина обов'язкова умова збереження нашої Державності!

Слава Україні!

Слава Збройним Силам України!

З повагою Соснівський селищний голова Микола КОТ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь