Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Гончарук Микола Володимирович

Дата: 29.08.2023 11:06
Кількість переглядів: 44

Гончарук Микола Володимирович народився  18 грудня 1997 року в селі Великі Селища. У  2004 пішов у перший клас Соснівської гімназії, де навчався до 9 класу. Був звичайним та скромним учнем серед своїх однокласників. З дитинства був працьовитим юнаком, хорошим помічником у сім'ї. Відвідував гуртки образотворчого мистецтва та початково-технічного моделювання, де запам'ятався   привітним вихованцем. У 2014 році здобував освіту у Державному професійно-технічному навчальному закладі “Соснівський професійний ліцей” за професією “ Муляр, пічник, штукатур”.

Старший солдат був призваний по мобілізації на військову службу в Збройні Сили України 20 червня 2022 року. З іншими побратимами проходив військову підготовку в Англії. Згодом    брав участь у бойових діях на перших рубежах. Загинув в зоні бойових дій с. Червонопопівка Луганської області Сєвєродонецького району,  02 грудня 2022 року  внаслідок вибухової травми та осколків.

Без сина залишилися батьки, без брата - молодші  брат та сестра.

Відповідно до рішення  Соснівської селищної ради  від 04.07.2023 №602  присвоєно  звання «Почесний громадянин Соснівської селищної територіальної громади» (посмертно).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь