Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Рибачок Дмитро Володимирович

Дата: 19.10.2023 11:55
Кількість переглядів: 41

Рибачок Дмитро Володимирович народився  5 листопада 1994 року в  с. Адамівка. З 2000  по 2009 рік, навчався у Соснівській гімназії. Під час навчання в школі Дмитро запам'ятався  скромним, спокійним учнем, залишивши гарні спогади про себе.   01.09.2010 році вступив до Державного професійного технічного навчального закладу “Соснівський професійний ліцей”, за професією “Муляр, пічник, штукатур”, де навчався до 25.05.2012 року.

20 червня 2022 року Дмитра призвали по мобілізації  до військової служби у Збройні Сили України та відправили до Великобританії, де він разом з побратимами  проходив навчання,  в подальшому служив в 25 Десантно-штурмовій бригаді, честю і гідністю захищав наш край.

10 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу с. Терни, Краматорського району Донецької області, отримавши вибухову травму не сумісну з життям, не відступивши ні на крок від своїх позицій, старший солдат Дмитро загинув.  

Без тата залишились двоє діточок,  без чоловіка - дружина, без сина - батьки.

Відповідно до рішення  Соснівської селищної ради  від 04.07.2023 №602  присвоєно  звання «Почесний громадянин Соснівської селищної територіальної громади» (посмертно).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь