Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Гайдук Дмитро Вікторович

Дата: 19.10.2023 12:10
Кількість переглядів: 85

Гайдук Дмитро Вікторович  народився 09 березня 1986 року у селі Великі Селища. Певний час проживав у місті Рівне, де пішов до школи №8 у 1 клас. В 1998 році Дмитро разом з татом переїхали до с. Великі Селища на постійне місце проживання та продовжив навчання у Соснівській загальноосвітній школі до 2000 року. Після її закінчення вступив до Соснівського професійно–технічного училища, де здобув професію плиточника -муляра -штукатура.

Згодом Дмитро проходив строкову службу на Житомирщині. Після півторарічної служби, демобілізувавшись, влаштувався працювати до ДП «Соснівське лісове господарство».

З 05 лютого 2015 року по 12 квітня 2016 року наш Захисник захищав Українську землю від російських загарбників у зоні АТО. Дмитро - стрілець–номер обслуги 3 аеромобільно-десантного відділення 1 аеромобільно-десантного взводу 1 аеромобільно-десантної роти, зарекомендував себе з позитивної сторони. Грамотний, працьовитий військовослужбовець, який добре вивчав військову справу, з честю виконував свої військові обов’язки, виявляв повагу до командирів і старших за військовим званням військовослужбовців, шанував честь, гідність товаришів по службі. В складі 1 аеромобільно-десантної роти виконував бойові завдання, а за вмілі дії та ініціативу під час проведення антитерористичної операції відзначився командуванням роти з кращого боку, та був нагороджений нагрудним знаком «20 років ВДВ України». В 2018 році Дмитро нагороджений почесною відзнакою командувача військ оперативного командування «Захід», а саме нагрудним знаком «Збережемо честь – здобудемо славу». Після повернення додому, продовжував працювати у ДП «Соснівське лісове господарство».

02 грудня 2022 року Дмитро призваний по мобілізації до лав Збройних Сил України, де був навідником І десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти. Під час військової служби 19 травня 2023 року нагороджений нагрудним знаком «За зразкову службу».

На превеликий жаль, 12 липня 2023 року під час виконання бойового завдання в Луганській області обірвалося життя Захисника. Дмитро отримав поранення несумісні з життям внаслідок вибухової травми.

Відповідно до рішення Соснівської селищної ради від 24 листопада 2023 року        № 680  присвоєно звання «Почесний громадянин Cоснівської селищної територіальної громади» (посмертно).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь