Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Бойчук Андрій Вікторович

Дата: 19.10.2023 12:46
Кількість переглядів: 94

Бойчук  Андрій Вікторович   народився 23 лютого 1984 року в смт Соснове. З 1991 по 1999 рік навчався в Соснівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів та здобув базову середню освіту. Після закінчення школи навчався в Соснівському професійно-технічному училищі №8 та здобув професію «Електрогазозварник». Працював в ДП «Соснівське лісове господарство» штабелювальником 3-го розряду нижнього складу, а також в ДПТНЗ «Соснівський професійний ліцей» сезонним кочегаром на період опалювального сезону.

Андрій був призваний по мобілізації до лав ЗСУ боронити Батьківщину та кожного із нас з 26 лютого 2022 року. З травня 2023 року воював на Запорізькому напрямку.

Старший стрілець – оператор 3 механізованого відділення 2 механізованого взводу 7 механізованої роти 3 механізованого батальйону, залишившись вірним військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість та мужність, виконуючи бойове завдання за призначенням в ході ведення бойових дій, загинув 20 вересня 2023 року в Запорізькій області, отримавши поранення несумісні з життям внаслідок мінометного обстрілу.

Відповідно до рішення  Соснівської селищної ради  від 24.11.2023 №680  присвоєно  звання «Почесний громадянин Соснівської селищної територіальної громади» (посмертно).

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь