Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

З Днем Гідності та Свободи!

Дата: 21.11.2023 07:44
Кількість переглядів: 156

21 листопада 2023 року - День Гідності та Свободи і 10-та річниця Революції Гідності.

Сьогоднішній день проходить під гаслом «ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ І ЖАГОЮ СВОБОДИ». Це гасло присвячене українцям, що виборюють свободу, а також демонструє мотивацію та непереборну силу спротиву нашого народу.

В історії України ідея свободи викристалізувалася ще за часів козацтва. Її намагалися викорінити упродовж кількох століть перебування нашої держави під московським ярмом. Але ген свободи не можна знищити. Він нагадав сучасним українцям про себе на Майданах, де ми знову вчилися бути гідними та вільними. З кожним Майданом у нашій країні ставало все більше громадян, які розуміли важливість таких цінностей, як Гідність та Свобода, адже по-справжньому незалежною та гідною держава є тоді, коли вільним і гідним є її народ – від очільника до пересічного громадянина.

Українські герої – гідні та вільні. У перші місяці війни у 2014 році тисячі громадян України, незалежно від національності, віросповідання, політичних уподобань, пішли на Схід України боронити свою землю. Багато з них – з барикад Майдану. Майданівці і сьогодні воюють у лавах Збройних Сил України, евакуюють поранених з поля бою, займаються волонтерською діяльністю, підтримують українську армію.

Тисячі тих, хто під час Революції Гідності був ще дитиною, сьогодні заряджені Гідністю та жагою Свободи, разом зі старшими побратимами та посестрами захищають Україну від московської навали.

В цей день, низько вклонімося Героям, які пішли у вічність заради нашого майбутнього, бійцям, що продовжують героїчно захищати незалежність та територіальну цілісність України. Низький уклін волонтерам, всім тим, хто наближує Перемогу у тилу. Їхні подвиги є неоціненними!

Слава Україні!

Слава Героям!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь