Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Вітання з Різдвом Христовим!

Дата: 25.12.2023 08:42
Кількість переглядів: 43

Шановні Захисники, Захисниці України та жителі Соснівської громади!

Сердечно вітаю вас з Різдвом Христовим! Різдво – це особливе свято, яке наповнює людські серця теплом і милосердям. Різдво зігріває душі усіх християн, єднає всіх українців усього світу, об’єднує всі покоління силою любові, миру і добра.

На жаль, ми зустрічаємо новорічно-різдвяні свята у час повномасштабної війни. За родинним столом багато кому не вистачатиме найдорожчих. Багатьох розділяють війна і кордони…Сідаючи до Святої Вечері згадаймо про тих, хто у боротьбі за мир та свободу віддав найдорожче — власне життя. Ми завжди повинні пам’ятати, що світло й радість нам дарують не святкові вогні, а тепло наших сердець, єднання та вдячність, які простягаються від наших домівок до фронтових окопів, адже у ці хвилини наші Захисники і Захисниці мужньо боронять вогонь життя і любові наших домівок та сімей. Низький доземний уклін вам, незламні воїни!

Я бажаю, щоб святкова новорічна зірка осяяла кожну оселю світлом добра та надії. Нехай дзвінка прадавня коляда огорне ваш дім теплом тієї любові, з якою народився і яку приніс в цей світ маленький Ісус! Щиро зичу всім омріяну нам Перемогу, миру, душевного спокою, міцного здоров’я, радості та Божої ласки! Дякую нашим воїнам за надію, за захист нашого життя і свободи! Повертайтеся живими і здоровими!

З Різдвом Христовим!
Христос Народився! Славімо Його!

З повагою Соснівський селищний голова Микола КОТ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь