Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

29 СІЧНЯ – ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ

Дата: 29.01.2024 10:12
Кількість переглядів: 26

29 січня в Україні відзначають річницю бою під Крутами, який для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

Бій під Крутами – бій за майбутнє України. Завдяки підтримці німецьких та австро-угорських військ відповідно до Брестського договору 1 березня 1918 року українці звільнили від більшовиків Київ, а у квітні – майже всю Україну. В першій у XX столітті війні з російським агресором – радянською росією – перемогла Українська Народна Республіка. Кілька сотень відважних юнаків та чоловіків зробили свій вибір – виступили проти російської військової агресії, стали на захист України. Вони були різного походження: діти селян, робітників, священників; військові, студенти, гімназисти. Хтось мав бойовий вишкіл, а хтось уперше взяв до рук зброю. Але всі вони розуміли головне – Україна потребує їхнього чину.

За понад сто років у росіян не змінилися способи ведення війни. В сучасному збройному протистоянні армія рф так само несе на окуповані території мародерство, масові вбивства, катування, викрадення.

Україна обов’язково переможе, тому що суспільство зробило вибір на користь вільного демократичного розвитку власної держави! Низький уклін усім, хто нині виборює нашу перемогу, право жити у вільній країні на своїй землі.

Вічна слава й пам’ять Героям, які полягли в бою за наше сьогодення та свободу України.

Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь