Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Відбулося чергове засідання XХІX сесії VIII скликання Соснівської селищної ради

Дата: 23.02.2024 12:55
Кількість переглядів: 47

У четвер, 22 лютого 2024 року, відбулося чергове засідання XХІX сесії VIII скликання Соснівської селищної ради. На засіданні були присутні депутати, працівники виконавчих органів та закладів селищної ради.

На розгляд засідання було винесено 32 питання. Зокрема, про звіт Соснівського селищного голови про діяльність виконавчих органів селищної ради, здійснення державної регуляторної політики за 2023 рік; про звіти постійних комісій селищної ради; про звіти старостів старостинських округів №1 та №2 за 2023 рік; про виконання плану роботи Соснівської селищної ради на 2023 рік; про виконання Програми економічного і соціального розвитку Соснівської селищної територіальної громади на 2023 рік; про ініціювання співробітництва територіальних громад; про виконання Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Соснівської селищної ради на 2022-2023 роки; про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Соснівської селищної територіальної громади на 2024 рік; про внесення змін до Програми соціальної підтримки Захисників та Захисниць України Соснівської селищної ради на 2024-2025 роки; про затвердження Положення про загальний відділ Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області в новій редакції; про затвердження Положення про порядок надання одноразової грошової допомоги жителям Соснівської селищної ради, які мобілізовані до Збройних Сил України, на закупівлю твердого палива, у новій редакції; про надання дозволу на списання основних засобів; про затвердження звіту про виконання бюджету Соснівської селищної територіальної громади за 2023 рік; про внесення змін до бюджету Соснівської селищної територіальної громади на 2024 рік. Розглянули ряд земельних питань.

З усіх розглянутих питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які будуть оприлюдненні на офіційному вебсайті Соснівської селищної ради. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь