Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Відбулося урочисте відкриття ІІ (територіального) етапу проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 06.03.2024 20:14
Кількість переглядів: 38

На базі опорного закладу Соснівський ліцей сьогодні, 6 березня 2024 року, відбулося урочисте відкриття ІІ (територіального) етапу проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Цей проєкт проводиться за ініціативи Президента України під лозунгом «Разом - переможемо!» і покликаний залучати учнівську молодь до занять спортом, обʼєднувати школярів у прагненні покращувати свою фізичну форму та вести здоровий спосіб життя.

На захід завітали голова Соснівської територіальної громади Микола КОТ, заступник голови Павло СТЕРЛЮС, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмила ШЕКЕЛЬ.

Учасники змагань були представлені командами учнів Марининського ліцею та опорного закладу Соснівський ліцей у двох видах спорту: волейбол та футзал.

Захід розпочався з виконання Державного Гімну. Хвилиною мовчання присутні вшанували памʼять усіх загиблих, хто поклав своє життя за Україну. З вітальним словом звернулися селищний голова Микола КОТ та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмила ШЕКЕЛЬ. Після жеребкування школярі 2009 року народження грали у волейбол, спортсмени 2012-2013 років народження демонстрували свої навички гри у футзал. Усі учасники показали хорошу фізичну підготовку та вміння працювати у команді. Боротьба за перемогу була запеклою, цікавою та емоційною. Сьогодні трішки попереду були команди Соснівського ліцею, хоча суперники теж були дуже сильними.

Селищний голова нагородив переможців та учасників кубками, медалями і дипломами та побажав не зупинятися на досягнутому, удосконалювати свою фізичну майстерність. Крім того, команди-переможниці отримали у подарунок волейбольний та футбольний мʼячі. Також кожному гравцеві вручили солодкі подарунки від спонсорів.

Сьогодні і діти, і дорослі отримали величезний заряд енергії та гарного настрою. Такі заходи мають неабияке значення для підростаючого покоління та формують у них вміння завжди стояти пліч-о-пліч на шляху до перемоги!

"Висловлюємо вдячність в організації змагань селищному голові Миколі КОТУ, начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмилі ШЕКЕЛЬ, депутатам Соснівської селищної ради Олегу БАНАЦЬКОМУ, Василю ЮРЧИКУ, Миколі БУКАРУ! - повідомляють на сторінці Опорного закладу Соснівський ліцей

Автор Людмила Веремчук

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь