Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

БІЛОУС Богдан Іванович

Дата: 22.12.2023 15:43
Кількість переглядів: 11

БІЛОУС Богдан Іванович народився 14 березня 1985 року в селі Незнанів Добротвірської громади, нині Червоноградський район Львівська область. Навчався в місцевій школі. Згодом у 2003 році закінчив Вище професійне училище 71 м.Камʼянка-Бузька Львівської області, здобувши освіту водія автотранспортних засобів і пішов служити в  армію.

Захисник народився у великій сімʼї, але тато рано помер, тому мама  сама виховувала своїх синів та дочок.  Після одруження Богдан проживав із родиною в селі Великі Селища.

Під час повномасштабного російського вторгнення був призваний до лав ЗСУ  05 серпня 2022 року. Брав участь у боях в найгарячіших напрямках фронту. Понад усе на світі Богдан любив свою родину, любив життя. Він був найкращим чоловіком та татком, надійним другом, гарним сином і братом. Завжди і в усьому допомагав всім, хто б не попросив, та  робив усе на совість і прагнув досконалості. Однак жорстока війна розпорядилася інакше… Богдан Білоус загинув 22 листопада 2023 року, виконуючи бойове завдання на Харківщині. Захиснику назавжди 38 років.  Без батька залишилися двоє  маленьких синочків, 10-ти і 7-ми років, кохана дружина, любляча мама, брати та сестри.

Богдан був вірним Захисником своєї Батьківщини. 

Відповідно до рішення  Соснівської селищної ради  від 22.12.2023 №700  присвоєно  звання «Почесний громадянин Соснівської селищної територіальної громади» (посмертно).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь