Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Довмат Анатолій Володимирович

Дата: 16.05.2024 10:07
Кількість переглядів: 90

Довмат Анатолій Володимирович народився 5 червня 1978 року у селі Вілля Рівненської області. У 1993 році закінчив Соснівську середню школу, згодом здобув професійно-технічну освіту в Соснівському ПТУ №8. У 2002 році одружився, разом з дружиною виховував 4-х дітей. Все життя працював різноробочим, забезпечувавши свою сім'ю всім необхідним.

Все життя працював різноробочим, забезпечувавши свою сім'ю всім необхідним. З 2016 по 2019 рік наш Герой став на захист України та кожного з нас  за контрактом в зоні АТО. Воював у найгарячіших бойових точках Сходу України. Неодноразово Анатолій був нагороджений грамотами, відзнаками (медалями) за хоробрість, вміле виконання бойових завдань, пройшовши підготовку на базі канадських військових інструкторів.

02.12.2022 знову став на захист Батьківщини  гранатометником  гірсько-штурмового  відділення  гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти. За період служби наш Захисник неодноразово отримував важкі поранення. Однак, незважаючи на це, він до останнього подиху був вірний військовій присязі на захист України та її народу, з честю та мужністю виконував бойові завдання.

Захищаючи нас ціною власного життя на Сході від російського агресора, Герой загинув 28 квітня 2024 року в ході ведення бойових дій в Донецькій області, отримавши поранення несумісні з життям внаслідок мінно-вибухової травми. У нашому серці та пам'яті навіки залишиться добрий, чуйний, люблячий чоловік і тато, який завжди був готовий прийти на допомогу кожному...

Відповідно до рішення  Соснівської селищної ради від  23.05.2024 №756  Анатолію присвоєно  звання «Почесний громадянин Соснівської селищної територіальної громади» (посмертно).

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь