Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

З Міжнародним днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2024 09:23
Кількість переглядів: 63

Традиційно 1 червня увесь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей.

Вперше його відсвяткували в 50 країнах ще у 1950 році. Відтоді подія стала однією з наймасштабніших у всьому світі. Головна мета свята - привернути увагу громадськості, урядових установ та організацій до проблем, що спрямовані на реалізацію різноманітних заходів для забезпечення добробуту дітей в світі.

Саме діти - майбутнє нашої країни, вони як ніхто інший заслуговують на щасливе, безтурботне дитинство під мирним небом. На жаль, День захисту дітей в Україні уже третій рік поспіль проходить в умовах повномасштабної війни. Сотні тисяч дітей були змушені тимчасово виїхати з країни, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть в зоні бойових дій. Війна торкнулася життя кожного маленького українця. Тому в це свято дорослим особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.

Нехай життя кожної дитини буде сповнене радістю, добротою, сімейним затишком та яскравими емоціями. Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховаємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь