Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

З Днем Української Державності!

Дата: 15.07.2024 10:31
Кількість переглядів: 25

Шановні жителі та гості Соснівської територіальної громади!

15 липня ми відзначаємо День Української Державності.

День Української Державності запроваджений на утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення, яка засвідчується першими згадками про заснування столиці Давньоруської держави – міста Києва та подіями, пов’язаними з діяльністю князя Київського Володимира.

День Української Державності - це можливість для кожного з нас згадати історію своєї країни. За свою державність ми боролися завжди - мужньо, відчайдушно, до останнього. Змінювалися часи, покоління, але незмінним залишалося наше бажання бути одним цілим, вільною, незалежною державою. Упродовж тривалої історії нашого державотворення ми відстоювали власні права, цінності, пріоритети. Продовжуємо це робити й зараз, кожен на своєму фронті.

Це день, коли ми віддаємо шану нашим волелюбним предкам, які боролися за свободу і незалежність України, і всім, хто зараз бореться на фронті. Це день, коли ми об’єднуємося й висловлюємо свою вірність Україні.

Ми продовжуємо писати історію нації, яка переконливо довела всьому світу, що є непереможною. Нас об’єднують наше коріння, яке міцно тримає нас на рідній землі, вікові прагнення свободи та, звичайно, наша держава.

Бажаю кожному з нас завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити країну, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє.

Тож нехай наближення нашої Перемоги впевнено сприяє подальшій розбудові державності, зміцненню почуття особистої відповідальності кожного за майбутнє країни !

Ми горді тим, що наша Батьківщина – Україна!

З Днем Української Державності!

Честь і слава Героям! Слава Україні!

Соснівський селищний голова                                                           Микола КОТ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь