Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Річниця з дня загибелі РАДЧУКА Євгена

Дата: 06.08.2024 09:05
Кількість переглядів: 42

Сьогодні, 06  серпня, минає перша річниця з дня загибелі в жорстокій війні нашого мужнього Воїна, Героя-патріота, РАДЧУКА Євгена.

РАДЧУК Євген Степанович народився 12 березня 1971 року  в селі Губків Рівненського (колишнього Березнівського) району Рівненської області.

 У 1978 році пішов до першого класу Губківської восьмирічної школи, яку закінчив  у 1986 році.  У  1986 - 1990 роках навчався у Рівненському текстильному технікумі  по спеціальності  льонопрядильне виробництво.  З 1990  року до 1992 року перебував на службі  в  армії. Одружений.

 На службу  до Збройних Сил України був призваний  15 червня 2022 року.  Служив  у   Донецькій  області.

 28 червня 2023 року  нагороджений  почесною відзнакою командира військової частини “За оборону Авдіївки”, 18 липня 2023 року - відзнакою Президента  України  “За оборону  України”.

Старший  стрілець-оператор механізованого відділення  механізованого взводу  механізованої роти  РАДЧУК Євген Степанович загинув  06 серпня 2023 року  під час  виконання службових обов'язків     внаслідок мінометного  обстрілу в  Донецькій  області. 

Відповідно до рішення  Соснівської селищної ради  від 25.08.2023 №678  Євгену РАДЧУКУ присвоєно  звання «Почесний громадянин Соснівської селищної територіальної громади» (посмертно).

Ця річниця гіркої розлуки, вічного жалю і світлої пам'яті.
Сьогодні всі, хто знав Євгена Степановича, згадують його добрим словом і тихою молитвою.
Це був сильний, відважний та мужній боєць, який до останнього свого життєвого подиху боровся за свободу, за мир, за вільну Україну.

Доземний уклін та вдячність Євгену за його вірність, чесність, мужність та хоробрість у боротьбі з окупантом.

В пам’яті рідних та односельців РАДЧУК Євген залишився привітним, доброзичливим, хорошим чоловіком для дружини та турботливим батьком для дітей.

Схилімo гoлoви! Світлий спoмин прo нашого земляка, мужньoгo oбoрoнця укрaїнської землі, відважного лицаря неба, нaзaвжди зaлишиться у нaших серцях!

Вічна пам'ять Герою!

Слава Україні!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь