Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Щотижневі добірки найпопулярніших послуг з Гіду державних послуг

06 Червня, 2022 р., 15:14
Маєте бізнес або плануєте відкривати? На Гіді є низка потрібних для вас держпослуг, що будуть актуальні під час війни. Добірка — нижче. Для ФОП:
01 Червня, 2022 р., 16:51
Яка допомога доступна від держави та як її отримати українцям, що постраждали внаслідок війни або вимушено переїхали до інших регіонів України, можна дізнатися на Гіді з держпослуг.  Для вашої зручності зібрали добірку актуальних послуг.
26 Травня, 2022 р., 08:50
Держава підтримує безробітних та роботодавців, що готові взяти на роботу переселенців.
22 Лютого, 2022 р., 12:55
Хочете оформити статус багатодітної сім'ї, отримати державну допомогу як одинока мати або прийняти рішення про утворення прийомної сім’ї? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. 
10 Лютого, 2022 р., 11:40
Плануєте зайнятись сільськогосподарською діяльністю? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для аграріїв на Гіді. 
26 Січня, 2022 р., 17:18
Бажаєте обміняти старий паспорт на ID, оформити біометричний для виїзду за кордон або відновити у зв’язку з втратою? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити, за який час та які документи із собою взяти.  Зібрали для вас добірку послуг паспортного столу на Гіді.
17 Січня, 2022 р., 14:50
Отримати адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану можна у відділі державної реєстрації актів цивільного стану або ЦНАП.  Де та як швидко отримати потрібну послугу, підкаже Гід з державних послуг. 
10 Січня, 2022 р., 08:48
Як отримати допомогу з безробіття? Чи можна влаштувати на роботу іноземця або людину без громадянства? Скільки часу знадобиться, щоб перереєструватися в центрі зайнятості?  Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку найпопулярніших держпослуг, пов’язаних із працевлаштуванням.
05 Січня, 2022 р., 11:20
Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку держпослуг для військовозобов’язаних та призовників, які українці найчастіше шукають.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь