Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Дата: від до Скинути
08 Грудня, 2023 р., 13:55
На Рівненщині представники малого і середнього бізнесу сплатили понад мільярд гривень єдиного податку
08 Грудня, 2023 р., 12:52
Цьогорічна ялинка у нас незвична: скромна, без помпезності. Разом з дітьми, які прийшли її прикрашати виробами, виготовленими власноруч, ми дали їй назву "Ялинка мрій, надій і сподівань". Учасники гуртків КЗ "Центр ДЮТ" Соснівської селищної ради зі своїми керівниками, школярі опорного закладу Соснівський ліцей, всі як один, заявили, що прикрашаючи ялинку, просять у Святого Миколая (бо саме в цей різдвяно - новорічний цикл здійснюються мрії та бажання) Перемоги, Перемоги, Перемоги і повернення всіх рідних і близьких додому. 
08 Грудня, 2023 р., 12:24
Кіберполіція закликає громадян не спокушатися на пропозиції легкого заробітку в інтернеті: аферисти пропонують передивлятися короткі відео та ставити «лайки» у популярних соціальних мережах за гроші. Не поспішайте виконувати вказівки незнайомців та надавати конфіденційну інформацію або переказувати гроші на рахунки сторонніх осіб.
07 Грудня, 2023 р., 15:10
Воно не залишає синців на тілі, але глибоко ранить душу.
07 Грудня, 2023 р., 15:08
Бюджети громад Рівненської області отримали  майже 9,3 мільярда гривень податкових надходжень
06 Грудня, 2023 р., 18:08
Сьогодні в гості до резиденції Святого Миколая завітали перші відвідувачі, які принесли свої потаємні мрії і бажання. Хтось розповідав вірші, хтось просив бажану іграшку, але всі, хто нині завітав на гостину Святого Миколая, просили миру на нашій землі, повернення рідних і близьких додому. 
05 Грудня, 2023 р., 12:48
Напередодні Дня Збройних Сил України, працівники ЗДО (ясла-садок) «Берізка» смт Соснове спільно з вихованцями та їх батьками вирішили привітати тих, хто у запеклих боях, під сталевим дощем ворожих снарядів боронить Україну від російських загарбників.
05 Грудня, 2023 р., 11:05
Наважитися звернутися по допомогу може бути складно. Та коли власний дім стає небезпечним місцем – необхідно розповісти про ситуацію хоча б комусь
05 Грудня, 2023 р., 10:47
Зокрема, у рамках програми "Рука допомоги" українці мають можливість отримати одноразову безвідсоткову поворотну допомогу у розмірі до 100,5 тис. грн.
05 Грудня, 2023 р., 10:38
Після відновлення декларування 12 жовтня 2023 року, ухвалений Верховною Радою України Закон визначив, що відтепер у розділі декларації 12.1 “Банківські та інші фінансові установи, у тому числі за кордоном, у яких у суб’єкта декларування або членів його сім’ї відкриті рахунки або зберігаються кошти, інше майно” не потрібно вказувати номери рахунків, так звані IBAN. Треба зазначати лише фінансові установи, в яких відкрито банківські рахунки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь