Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Дата: від до Скинути
14 Грудня, 2023 р., 12:39
Щодо реєстрації РРО/ПРРО
14 Грудня, 2023 р., 12:37
Сьогодні в Україні вшановуємо тих, хто в мирний час, ризикуючи власним здоров'ям та життям, зупинив розповсюдження смертоносної радіації. Насамперед це день мужніх та самовідданих людей, які прийняли доленосний виклик – захистити не тільки Україну, але й усе людство від руйнівного впливу зруйнованого четвертого енергоблоку внаслідок аварії на Чорнобильської АЕС.
13 Грудня, 2023 р., 15:57
Понад 2 мільярди гривень ПДВ отримала держскарбниця від бізнесу Рівненщини
13 Грудня, 2023 р., 12:43
Виклики сьогодення чітко засвідчили життєву необхідність активізації національно-патріотичного виховання, що є наскрізним виховним процесом, спрямованим на утвердження української національної та громадянської ідентичності. Національно-патріотичне виховання під час війни є важливим елементом формування громадянської позиції та національної свідомості.
10 Грудня, 2023 р., 18:01
Сьогодні чергова зустріч у резиденції Святого Миколая проходила для жителів с. Великі Селища та смт Соснове, на яку завітали діти воїнів ЗСУ, ВПО та інші.
08 Грудня, 2023 р., 14:36
Визначено розмір мінімальної зарплати на 2024 рік
08 Грудня, 2023 р., 13:55
На Рівненщині представники малого і середнього бізнесу сплатили понад мільярд гривень єдиного податку
08 Грудня, 2023 р., 12:52
Цьогорічна ялинка у нас незвична: скромна, без помпезності. Разом з дітьми, які прийшли її прикрашати виробами, виготовленими власноруч, ми дали їй назву "Ялинка мрій, надій і сподівань". Учасники гуртків КЗ "Центр ДЮТ" Соснівської селищної ради зі своїми керівниками, школярі опорного закладу Соснівський ліцей, всі як один, заявили, що прикрашаючи ялинку, просять у Святого Миколая (бо саме в цей різдвяно - новорічний цикл здійснюються мрії та бажання) Перемоги, Перемоги, Перемоги і повернення всіх рідних і близьких додому. 
08 Грудня, 2023 р., 12:24
Кіберполіція закликає громадян не спокушатися на пропозиції легкого заробітку в інтернеті: аферисти пропонують передивлятися короткі відео та ставити «лайки» у популярних соціальних мережах за гроші. Не поспішайте виконувати вказівки незнайомців та надавати конфіденційну інформацію або переказувати гроші на рахунки сторонніх осіб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь