Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Дата: від до Скинути
08 Березня, 2024 р., 11:06
Оперативники кіберполіції викрили двох зловмисників, які торгували в інтернеті неіснуючими товарами для військових. Фігурантам оголошено про підозру. Їм загрожує до 5 років за ґратами.
08 Березня, 2024 р., 11:02
Правоохоронці встановили дев’ятьох членів угруповання, які шляхом обману привласнювали віртуальні активи громадян. Фігурантам оголошено підозру та обрано запобіжні заходи. Їм загрожує до 12 років ув’язнення.
08 Березня, 2024 р., 10:34
Сьогодні, 8 березня, у світі відзначають Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир. Цей день направлений на створення сприятливих умов для усунення дискримінації щодо жінок і для їх повної та рівноправної участі в процесі соціального розвитку, а також на заохочення широкої участі жінок у зусиллях зі зміцнення міжнародного миру. 
06 Березня, 2024 р., 20:14
На базі опорного закладу Соснівський ліцей сьогодні, 6 березня 2024 року, відбулося урочисте відкриття ІІ (територіального) етапу проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Цей проєкт проводиться за ініціативи Президента України під лозунгом «Разом - переможемо!» і покликаний залучати учнівську молодь до занять спортом, обʼєднувати школярів у прагненні покращувати свою фізичну форму та вести здоровий спосіб життя.
05 Березня, 2024 р., 14:53
До місцевих бюджетів Рівненщини сплачено понад  1,4 млрд гривень податків
05 Березня, 2024 р., 14:49
В Україні діє перший портал повідомлень про матеріали, пов’язані із сексуальним насильством над дітьми в мережі – StopCrime. Повідомити про можливий злочин на тему сексуального насильства над дітьми в інтернеті можна за посиланням: https://stopcrime.ua/net-crime
04 Березня, 2024 р., 16:33
На потреби держави платники Рівненщини сплатили 2,7 мільярда гривень податків та зборів
04 Березня, 2024 р., 16:27
Учасники бойових дій, а також їхні родини мають право на пільги від держави. Це регламентується Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».
04 Березня, 2024 р., 16:24
Сьогодні Соснівський селищний голова Микола Кот та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Павло Стерлюс провели нараду за участю начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Людмили Шекель, директорів та заступника директора закладів освіти. Під час зустрічі розглядалися питання щодо формування мережі старшої професійної школи. Було здійснено аналіз існуючої мережі ЗЗСО, професійно-технічної освіти та контингенту учнів 4-6 класів (2023 - 2024 н.р.). Було визначено заклад професійно-технічної освіти, який може бути проєктним закладом старшої професійної школи, його загальну місткість та місткість гуртожитку.
01 Березня, 2024 р., 14:27
Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь