Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Дата: від до Скинути
27 Березня, 2024 р., 11:26
18 квітня 2023 Кабінет Міністрів України ухвалив Постанову № 339 «Деякі питання захисту осіб, у тому числі дітей, депортованих або примусово переміщених у зв’язку із збройною агресією Російської Федерації проти України», згідно з якою передбачається створення Єдиного реєстру осіб, зокрема дітей, депортованих або примусово переміщених через збройну агресію Російської Федерації проти України. Реєстр об’єднуватиме інформацію щодо всіх депортованих або примусово переміщених осіб. Інформацію до Реєстру вноситиме Національне інформаційне бюро на основі щомісячного подання інформації від міністерств, центральних і місцевих органів влади, голів обласних військових адміністрацій.
26 Березня, 2024 р., 11:55
25 березня 2024 року під головуванням селищного голови Миколи Кота відбулося чергове засідання виконавчого комітету Соснівської селищної ради.  У ході роботи  було розглянуто низку важливих питань, що охоплювали різні сфери життєдіяльності громади,  з якими можна ознайомитися за посиланням:  https://sosnivska-gromada.gov.ua/news/1710253579/
25 Березня, 2024 р., 15:40
Сьогодні, 25 березня, Соснівський селищний голова Микола КОТ вручив ордени «За мужність III ступеня» (посмертно) рідним військовослужбовців Збройних Сил України. Отож, відповідно до Указів Президента України за особисту мужність і героїзм, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України орденом «За мужність III ступеня» нагороджено:
22 Березня, 2024 р., 12:19
З 04 по 20 березня 2024 року в Соснівській громаді проходив І (відбірковий) етап обласного огляду-конкурсу української естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА» серед учнів закладів загальної середньої освіти Соснівської селищної ради. Конкурс проведений з метою розвитку та популяризації жанру української естрадної пісні, формування почуття патріотизму у дітей та учнівської молоді засобами українського мистецтва, підняття бойового духу, виявлення, підтримка кращих дитячих, молодіжних колективів та окремих виконавців, формування у дітей та учнівської молоді ціннісного ставлення до національної культури та традицій українського народу. Через повномасштабну війну, яку розпочала рф проти України та реальну загрозу життю та здоров’ю учасників, огляд-конкурс проводився дистанційно.
22 Березня, 2024 р., 12:13
41% опитаних українців допускають, що можуть стати ветераном у майбутньому, 53% — протилежної думки.  Про це свідчать дані четвертого загальнонаціонального опитування “Образ ветеранів в українському суспільстві”, проведеного Соціологічною групою “Рейтинг” спільно з Українським ветеранським фондом.
22 Березня, 2024 р., 10:10
За статистикою, щороку в Україні приблизно 1,1 мільйона людей зазнають насильства, 90% з тих, хто звертається по допомогу, становлять жінки. Страх, стигма та відсутність інформації часто стають перепонами на шляху до пошуку допомоги.
21 Березня, 2024 р., 09:59
Підприємства та компанії Рівненщини сплатили понад 70 млн грн податку на прибуток
20 Березня, 2024 р., 14:22
Перший відокремлений підрозділ ДП «Документ», що належить до сфери управління Державної міграційної служби України, був відкритий у Республіці Польща, у Варшаві, й почав працювати в липні 2022 року. Його роботу запровадили в межах експериментального проєкту щодо оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон українським громадянам, які виїхали з перших днів російської агресії й перебувають за межами України.
20 Березня, 2024 р., 12:40
19 березня поточного року до Соснівської громади завітала з офіційним візитом іноземна делегація, представники Біржайського району Паневежського повіту Республіки Литви - Кестутіс КНІЗІКЕВІЧЮС, Сандра БАЛЬЧУНІЕНЕ, Гедрюс МОЦЮНАС, а також представники Рівненської райдержадміністрації та облдержадміністрації, Рівненської районної ради та Малинської громади - Володимир ЛЕОНОВ, Василь ТИМОЩУК, Ольга ЯЦУК, Анатолій ДІМІТРОВ та Юлія ПАХАЛЬЧУК.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь