Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Дата: від до Скинути
20 Лютого, 2024 р., 09:58
У неділю, 18 лютого, відбувся  шаховий турнір, присвячений пам'яті Юрія Капранчука. У заході брали участь жителі селища Соснове та навколишніх сіл.  На початку турніру хвилиною мовчання вшанували пам’ять про Юрія та всіх загиблих за рідну Україну. Селищний голова Микола Кот відзначив, що Юрій Капранчук впродовж багатьох років  брав активну участь у шахових турнірах, які були приурочені  до недавнього часу воїнам – афганцям. Присутні мали змогу  переглянути відеоролик «Герої не вмирають…(пам’яті Юрія Капранчука)». На рівні з дорослими у турнірі активну участь брали і діти.
20 Лютого, 2024 р., 08:51
20 лютого в Україні на державному рівні вшановують День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників під час Революції Гідності 2013-2014 років. Пам’ятний день встановлено указом Президента України 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні.
19 Лютого, 2024 р., 16:54
В рамках підготовки до чергової двадцять дев’ятої сесії VІІІ скликання Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області, сьогодні відбулося спільне засідання постійних комісій селищної ради. Присутні розглянули питання, які виноситимуться на засідання селищної ради, яке відбудеться 22 лютого 2024 року, о 10:00 в приміщенні комунального закладу "Центр дитячої та юнацької творчості". Перелік проєктів рішень доступні за посиланням: https://sosnivska-gromada.gov.ua/news/1707837316/
19 Лютого, 2024 р., 14:52
Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Микола КОТ. Під час засідання присутні розглянули 12 проєктів рішень, що охоплювали різні сфери життєдіяльності громади.
18 Лютого, 2024 р., 08:22
Щоранку о 09:00 ми схиляємо голови у загальнонаціональній хвилині мовчання, вшановуючи світлу пам’ять громадян України, які віддали життя за свободу і незалежність України: всіх, хто воював, всіх військових, цивільних та дітей, всіх, хто загинув у боротьбі з російськими окупантами та внаслідок нападу російських військ на українські міста і села.
18 Лютого, 2024 р., 08:15
Сьогодні, 18 лютого 2024 року, річниця з дня загибелі нашого Героя - Капранчука Юрія Михайловича, жителя с. Великі Селища.
16 Лютого, 2024 р., 20:40
Ми продовжуємо допомагати ЗСУ💪

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь