Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Дата: від до Скинути
15 Лютого, 2024 р., 15:22
У листопаді-грудні 2023 року педагогічний колектив комунального закладу "Центр дитячої та юнацької творчості" Соснівської селищної ради взяв участь у обласному конкурсі "Кращий позашкільний навчальний заклад року", презентувавши свою роботу на розгляд журі та колегам області.
15 Лютого, 2024 р., 15:19
З початку збройної агресії ворог знищує українське дитинство. Ще зовсім у юному віці діти втрачають своїх рідних, домівки та відчуття безпеки. Вони можуть стати свідками або потерпілими від насильства, отримуючи фізичні та психологічні травми. 
15 Лютого, 2024 р., 15:11
Система надання безоплатної правничої допомоги функціонує в Україні понад десять років. Безоплатна правнича допомога гарантується державою та надається за рахунок коштів Державного бюджету України, місцевих  бюджетів та інших джерел, поділяється на первинну та вторинну допомогу.
15 Лютого, 2024 р., 15:07
Уже зараз і до 31 березня 2024 року триває кампанія декларування за 2023 звітний період, яка є менш напруженою за попередню, що завершилася 31 січня цього року. Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) вдячне доброчесним службовцям, які вчасно і відповідально відзвітували за свої статки. Закликаємо службовців не затягувати з подачею декларацій за 2023 звітній період, а у випадку виникнення труднощів скористатись усім арсеналом допоміжних ресурсів, спеціально створених НАЗК.
12 Лютого, 2024 р., 15:39
Жителя с. Маринин Соснівської громади БОНДАРЯ Івана Петровича, який перебуває у лавах Збройних Сил України захищаючи Батьківщину і кожного з нас, нагороджено відзнакою Міністерства оборони України медаллю «Хрест доблесті».
12 Лютого, 2024 р., 14:51
Днями військовослужбовцю із Соснівської громади, який перебуває на Соледарському напрямку, передано допомогу від Соснівської селищної ради у вигляді запчастини до бронетехніки.
09 Лютого, 2024 р., 15:42
З доходів жителів Рівненщини до зведеного бюджету надійшло майже  670 мільйонів гривень ПДФО
06 Лютого, 2024 р., 16:49
5 лютого 2015 року Верховною Радою України прийнято Закон України «Про пробацію», який наблизив Україну до міжнародних стандартів, визначив організаційно-правові засади для створення пробації України та забезпечив впровадження у державі нової системи заходів кримінально-правового характеру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь