Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Дата: від до Скинути
01 Березня, 2024 р., 14:27
Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.
01 Березня, 2024 р., 12:14
Вже вкотре Соснівський селищний голова Микола КОТ особисто відвідує наших військових на передовій. Цього разу нашим Захисникам, які боронять Україну і кожного з нас на Донецькому напрямку, від Соснівської селищної ради було доставлено військове спорядження. 
28 Лютого, 2024 р., 20:24
З 20 лютого по 26 лютого 2024 року з метою виявлення та підтримки талановитої молоді, популяризації художнього слова, долучення підростаючого покоління до збереження культурної спадщини українського народу, виховання почуття патріотизму та національної гідності, в Соснівській територіальній громаді було проведено дистанційно І (відбірковий) етап обласного огляду-конкурсу читців-декламаторів «Живи, Кобзаре, в пам’яті людській» серед учнів закладів загальної середньої освіти. До участі в І (відбірковому) етапі конкурсу були запрошені переможці шкільних етапів. Загалом, на конкурс було подано 7 заявок. Варто відзначити високий художній рівень виконання та актуальність обраного твору учасниками конкурсу. Члени журі акцентували увагу на майстерності виконання, оригінальності, артистичності, культурі виконавської і сценічної майстерності (голос, дикція, жести), а також на відповідності репертуару віку читця. За рішенням журі визначено переможців:
27 Лютого, 2024 р., 17:45
Сьогодні Соснівський селищний голова Микола Кот провів зустріч з фізичними особами - підприємцями громади та їх представниками, під час якої обговорювалися актуальні проблеми в громаді та шляхи їх вирішення. Учасники активно долучались до розмови та вносили свої пропозиції щодо вирішення питань, що розглядалися.
26 Лютого, 2024 р., 14:05
Нещодавно Уряд прийняв постанову, якою вніс зміни у порядок призначення виплат на проживання для ВПО.
26 Лютого, 2024 р., 09:18
Саме в цей день у 2014 році в Сімферополі відбувся масовий мітинг, організований Меджлісом кримськотатарського народу. Кримські татари, українці, представники інших національностей відважно вийшли під будівлю Кримського парламенту на підтримку територіальної цілісності України, на захист своєї свободи та демократії. 
26 Лютого, 2024 р., 08:35
26 лютого 2024 року минає друга річниця з дня загибелі Захисника України, нашого Героя - Попика Олександра Івановича.
24 Лютого, 2024 р., 08:22
9.00 — загальнонаціональна хвилина мовчання
24 Лютого, 2024 р., 08:20
24 лютого 2024 року виповнюється два роки від початку широкомасштабного вторгнення російських військ на територію України.
23 Лютого, 2024 р., 12:55
У четвер, 22 лютого 2024 року, відбулося чергове засідання XХІX сесії VIII скликання Соснівської селищної ради. На засіданні були присутні депутати, працівники виконавчих органів та закладів селищної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь