Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Дата: від до Скинути
22 Лютого, 2022 р., 10:44
21 лютого 2022 року у приміщенні  Соснівської селищної ради відбулося друге чергове  засідання виконавчого комітету, яке відкрив та провів Соснівський  селищний голова Микола КОТ.
22 Лютого, 2022 р., 10:43
Порушення у сфері обігу підакцизних товарів виявили податківці Рівненщини
21 Лютого, 2022 р., 16:46
21 лютого 2022 року у Соснівській селищній раді відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного   середовища та благоустрою. 
21 Лютого, 2022 р., 11:54
За інформацією управління соціального захисту населення Рівненської райдержадміністрації, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 р. № 247 «Про особливості надання житлових субсидій» розрахунок субсидій для домогосподарств у регіонах з червоним рівнем епідемічної небезпеки проводиться з урахуванням збільшених на 50 % соціальних нормативів. Кількість днів карантину не має значення, сума нараховується за цілий місяць.
21 Лютого, 2022 р., 09:25
21 лютого у всьому світі визнано Міжнародним днем рідної мови. Цю дату визначено на 30-ій сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО в жовтні 1999 року, яка наголосила на важливій ролі мови в розвитку освіти, культури, для консолідації суспільства, формування нації і зміцнення держави.
19 Лютого, 2022 р., 20:47
  Щорічно 20 лютого українці відзначають День Героїв Небесної Сотні. Цей День відзначається згідно з Указом Президента  від 11 лютого 2015 року  «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні». Документом встановлено 20 лютого  щорічне відзначення Дня Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.
18 Лютого, 2022 р., 13:38
6 лютого 2018 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту прав дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів». Закон передбачає нові засоби примусового виконання рішення до боржника, який не сплачує аліменти більше ніж шість місяців. Внесення вказаних змін здійснено з метою впливу на  несумлінних батьків, адже за ухилення від сплати  аліментів вони будуть виконувати оплачувані   суспільно корисні роботи, а отримані кошти будуть спрямовані на сплату аліментів, що є на відмінну від безоплатних громадських робіт, більш ефективним заходом для погашення наявної заборгованості.
18 Лютого, 2022 р., 11:38
З нагоди Дня Героїв Небесної Сотні, 18 лютого відбулося покладання квітів  до пам'ятного знаку «Воїнам, що віддали свої життя за Україну» та вшанування світлої пам’яті Героїв Небесної Сотні, загиблих воїнів АТО хвилиною мовчання. Участь у заході взяли  Cоснівський селищний голова  Микола КОТ, заступник Соснівського селищного голови Павло СТЕРЛЮС, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Світлана СЕМЕНЧУК та  працівники структурних підрозділів селищної ради.
17 Лютого, 2022 р., 17:18
В Головному управлінні ДПС у Рівненській області повідомляють, що платники податку на доходи фізичних осіб можуть скористатися правом на податкову знижку шляхом зменшення оподатковуваного доходу за наслідками 2021 року на суму фактично здійснених ним витрат у вигляді суми коштів, сплачених при страхуванні.
17 Лютого, 2022 р., 17:11
В Україні дітей віком від 12 до 17 років вакцинують проти COVID-19 за спрощеною процедурою. Раніше потрібно було надавати довідку про рутинні щеплення, тепер же для вакцинування проти коронавірусної хвороби батькам достатньо просто звернутися до будь-якого пункту чи центру щеплення. Їхні адреси можна знайти на vaccination.covid19.gov.ua/list або дізнатися за тел. 0 800 60 20 19.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь