Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Дата: від до Скинути
03 Лютого, 2022 р., 11:02
 За повідомленням Рівненського обласного центру з гідрометеорології,       03 лютого очікуються пориви північно-західного вітру 15 - 20 м/с, хуртовина. На дорогах збережеться ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий). Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на дорогах та вулицях. Очікувані погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, будівельної галузі, порушення руху транспорту на всіх дорогах і вулицях.
02 Лютого, 2022 р., 11:59
Тисячі школярів з тимчасово окупованих територій прагнуть вступити в український вищий навчальний заклад. На цьому шляху вони зустрічають безліч труднощів. Адже навіть вивчення української мови для них недоступне. А шлях до вступного іспиту сповнений викликів. Однак вони долають всі труднощі заради кращого майбутнього. Заради життя серед своїх.
02 Лютого, 2022 р., 10:11
Національна служба здоров’я розширила спектр медичної допомоги, яку пацієнт може отримати в лікарнях безоплатно.  Зокрема, у 2022 році в Програмі медичних гарантій з’явилася нова послуга – хірургія одного дня.
01 Лютого, 2022 р., 16:00
У січні 2022 року завершено реконструкцію  внутрішньої мережі системи опалення в ДНЗ (ясла-садок) «Берізка» смт Соснове.  В одній  з кімнат,  влаштовано теплу підлогу та постелено ламінат.
01 Лютого, 2022 р., 15:59
Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 36/2022 «Про першочергові заходи щодо зміцнення обороноздатності держави, підвищення привабливості військової служби в Збройних Силах України та поступового переходу до засад професійної армії».
01 Лютого, 2022 р., 15:40
Про процес формування бригад  територіальної оборони на Рівненщині розповів перший заступник голови ОДА Сергій Подолін під час онлайн брифінгу.
01 Лютого, 2022 р., 15:02
Вакцинація – це єдиний спосіб для людини не залишитися паралізованою або навіть не померти через захворювання на поліомієліт. Ліків від цієї хвороби у світі не існує.
01 Лютого, 2022 р., 11:41
Три тижні триває зростання захворювання в Україні. За цей час добова кількість випадків інфікування зросла у 7 разів, госпіталізацій – у 2 рази. Такі дані озвучив вчора Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко під час ранкового брифінгу.
01 Лютого, 2022 р., 11:39
Бустер – для людей, які отримали базовий курс щеплення 6-9 місяців тому і яким необхідно поновити захист від COVID-19. Додаткова доза – для людей, у яких ослаблений імунітет через важкі хвороби. Її роблять через 28 днів – 3 місяці після основного курсу щеплень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь