Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Дата: від до Скинути
18 Червня, 2023 р., 19:59
Сьогодні, 18 червня, у Соснівській громаді віддали останню шану полеглому Захиснику України– Поп’яку Сергію Вікторовичу, 29.08.1981 року народження. 24.01.2023 був призваний на військову службу. Сергій - механік-водій медичного пункту 3 механізованого батальйону, залишившись відданим Військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, 13.06.2023, в період здійснення наступальних дій в районі південніше н.п. Мала Токмачка, Запорізької області, загинув... У воїна залишилися двоє донечок, мама, тато та рідні.
17 Червня, 2023 р., 20:44
Сьогодні Соснівська громада з молитвою, зі сльозами болю та скорботи, на колінах, «живим коридором» шани, з державною символікою зустріла полеглого воїна, який загинув у бою захищаючи Україну від російського агресора – Сергія Поп’яка.
16 Червня, 2023 р., 14:37
 Щорічно, 12 червня, відзначається всесвітній день боротьби із дитячою працею. З метою недопущення порушень законодавства про працю при використанні праці неповнолітніх, використання їх примусової праці Управління інспекційної діяльності у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проводить ряд заходів, в тому числі і надання консультацій з питань трудового законодавства та безпеки праці у період воєнного стану, праці неповнолітніх, недопущення використання їх примусової праці та інше.
16 Червня, 2023 р., 10:01
Небеса забирають найкращих: на Соснівщині поховали загиблого Героя-Захисника - Анатолія Вовчка! Вічна пам'ять Герою!!!
14 Червня, 2023 р., 22:20
Сьогодні, з глибоким болем у серці та сльозами на очах, з державною символікою, «живим коридором» шани, преклонивши коліна Соснівщина зустріла загиблого Героя - Захисника – Анатолія Вовчка.
14 Червня, 2023 р., 11:22
- купуйте та сплачуйте лише на перевірених ресурсах та переконайтеся у правильності URL-адреси сайту. Навіть найменша невідповідність може означати, що користувач потрапив на фішинговий сайт;
09 Червня, 2023 р., 12:09
Зловмисники використовували фішингові посилання для отримання даних банківських карток громадян і надалі привласнювали гроші з їхніх рахунків.  Шістьом фігурантам правоохоронні оголосили підозри, їм може загрожувати до 12-ти років ув’язнення. 
09 Червня, 2023 р., 10:01
Березнівська районна організація Червоний Хрест України в особі голови організації Хімін Ніни Миколаївни надала гуманітарну допомогу ЗДО (ясла-садок) «Берізка» смт Соснове для дооблаштування укриття, а саме: гігієнічні дитячі, спальні та кухонні набори, аптечки, розкладачки, брезент, обігрівач, синтетичні ковдри.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь