Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Дата: від до Скинути
08 Червня, 2023 р., 15:15
Шахраї в інтернеті збирали гроші нібито на потреби українських захисників та отримали пожертви від понад двох тисяч осіб. Коштами вони розпорядилися на власний розсуд. Організатору схеми оголосили підозру, йому може загрожувати до восьми років позбавлення волі.
08 Червня, 2023 р., 15:04
За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі та Українському народові, Президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ посмертно нагородив орденом «За мужність» III ступеня військовослужбця ПОПИКА Олександра Івановича, який загинув 26 лютого 2022 року в с. Шилова Балка Бориславського району Херсонської області у віці 24 роки.
07 Червня, 2023 р., 16:44
Сьогодні, 07.06.2023, у Соснівській територіальній громаді, за участю селищного голови Миколи КОТА, представників Рівненського районного управління поліції, філії «Соснівське лісове господарство» ДП «Ліси України» та старостів старостинських округів Соснівської селищної ради відбулася робоча нарада, одним із питань яке було для обговорення, це контроль та припинення діяльності незаконних лісопилок.
07 Червня, 2023 р., 14:05
З настанням пожежонебезпечного періоду різко зростає ймовірність пожеж. Основними причинами виникнення пожеж є сукупність погодних і людських факторів, недотримання правил пожежної безпеки та пожежного захисту сільгоспугідь, лісосмуг, ліній електропередачі, газопроводів , доріг в літній пожежонебезпечний період.
01 Червня, 2023 р., 15:35
Зловмисники у телефонних розмовах випитували дані банківських карт потерпілих, видаючи себе за працівників банків або правоохоронців. Жертвами правопорушників були громадяни Ізраїлю. Шахрайську схему викрили в ході міжнародної поліцейської операції. 
31 Травня, 2023 р., 10:15
Нещодавно, Соснівський селищний голова Микола КОТ  вкотре відвідав та особисто доставив гуманітарну допомогу бійцям, які  боронять суверенітет та територіальну цілісність нашої держави і кожного з нас на Сході України.  До вантажу входили: продукти харчування, одяг, засоби індивідуального захисту та  особистої гігієни.
31 Травня, 2023 р., 09:15
Державна служба зайнятості пропонує роботодавцям ряд компенсаційних програм для підтримки та розвитку бізнесу. Серед них:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь