Соснівська селищна рада

Рівненського району Рівненської області

Дата: від до Скинути
31 Травня, 2023 р., 08:54
Меморандуми про співпрацю та партнерство із ГУНП   26 травня, підписали голови Рівненської, Головинської, Деражненської, Соснівської, Малинської, Гощанської, Бугринської, Бабинської та Великомежиріцької територіальних громад у Рівненському районі. Відтак, поліцейських офіцерів матиме кожна громада області. 
23 Травня, 2023 р., 09:13
Під гаслом " У доброго господаря - завжди порядок !!! Збережемо красу рідної природи"  жителі старостинського округу №2 сіл Маринин і Більчаки Соснівської громади провели толоку по впорядкуванню території поблизу річки Случ і прибрали несанкціоноване сміттєзвалище.
22 Травня, 2023 р., 07:27
18 травня 2023 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Соснівської селищної ради, яке розпочалося з виконання Державного Гімну України та вшанування пам’яті загиблих внаслідок збройної агресії росії проти України.
12 Травня, 2023 р., 11:03
Вчора, 11 травня, за ініціюванням Соснівського селищного голови Миколи Кота відбулася зустріч із представниками сімей загиблих та зниклих безвісти Героїв Соснівської селищної територіальної громади. У зустрічі також взяла участь директор КЗ «Центр культури, дозвілля та туризму» селищної ради Тамара Бурячок.
10 Травня, 2023 р., 09:48
Повідомляємо, що у зв’язку з проведенням ремонтних робіт 12 та 15 травня поточного року, на території Соснівської громади спостерігатиметься низька напруга в електромережі!
09 Травня, 2023 р., 14:12
Через війну в багатьох людей знищено або ж пошкоджено документи на право власності. Втім, щоб отримати відшкодування за зруйноване житло, необхідно їх відновити. Отримані дублікати документів матимуть таку ж юридичну силу, що й оригінал.
09 Травня, 2023 р., 09:03
Відповідно до Указу Президента України, від 08 травня 2023 року №266/2023 «Про День Європи», усвідомлюючи європейську ідентичність Українського народу, з метою зміцнення єдності народів Європи, забезпечення миру, безпеки й стабільності на Європейському континенті, засвідчуючи відданість ідеалам та цінностям демократії, підтримуючи ініціативи молодіжних та інших громадських об’єднань сьогодні, 9 травня в Україні установлено День Європи, який відзначатиметься щороку спільно з державами Європейського Союзу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь